Wędzony Filet z Indyka zachwyca smakiem, to produkt bardzo delikatny, a smak podkre¶lony jest delikatn± nut± wędzonki. Marynowana przez dwa dni w solance i aromatycznych przypawach, parzona a następnie wędzona 4,5 godzin zimnym dymem z drzewa olchowego z dodatkiem zrębków czere¶niowych. Oprócz mięsa i tradycyjnych przypraw nie znajdziecie Państwo nic więcej czego być w niej nie powinno.
- Cena dotyczy: 1kg wyrobu
- Kupuj±c 1kg. kupujesz ok.1kg Piersi Indyka wędzonej (+/- 15%)
- Przeciętny czas dostawy: ok 5 dni
Pamiętaj !
Cena, któr± widzisz przy produkcie na wagę jest cen± za 1kg wyrobu gotowego a przy produkcie sprzedawanym na sztuki jest cen± za 1 sztukę wyrobu gotowego i obowiazuje minimalna ilo¶ć zamówienia.
Wędliny wytwarzane s± ręcznie, dlatego ich waga może się wahać. Nie kroimy wyrobów.
Dlatego b±dĽ przygotowany, że warto¶ć kwoty pobrania lub ostatecznej kwoty przelewu za zamówienie może być inna (+/-) od pierwotnie prognozowanej przez system zamówień.
Możesz oczywi¶cie sugerować nam wagę produktów, które chcesz otrzymać (mniejsze-większe porcje), staramy się w miarę możliwo¶ci dostosować do uwag Klientów.
Wszystkie specjały s± produkowane na Twoje specjalnie zamówienie (nie leżakuj± na półkach i nie czekaj± na Klienta).
Będziesz musiał nieco dłużej poczekać na swoje specjały (przy niektórych wyrobach nawet ok. 14dni). Tyle czasu potrzeba, aby wędliny odpowiednio zapeklowały sie w soli kamiennej.
W sytuacji, gdy temperatura powietrza przekracza 15'C zastrzegamy sobie prawo zastosowania dodatkowego opakowania termicznego. Koszt opakowania to 6,00 zł dla każdych 6 kg zakupionych produktów. |